Schilder

Geachte bewoner,

In opdracht van de VvE ‘De Droomwachter’ gaan wij 25 mei aanstaande beginnen met het uitvoeren van diverse buitenschilderwerkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats aan de balkonzijde van uw woning.

Om deze werkzaamheden uit te voeren vragen wij u om afspraken in te plannen in onze online afspraken tool. Hierin kunt u 3 momenten aangeven waarop u aanwezig kunt zijn. Wij vragen u ook om deze 3 momenten op verschillende dagen uit te kiezen.

Klik hier om de online afspraken tool te raadplegen.

Wij vragen u om voor donderdag 21 mei 2020 de afspraken tool te hebben ingevuld.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij van u om bij de draaiende delen (draairaam) uw vensterbank geheel leeg te halen en voldoende ruimte te creëren om de werkzaamheden uit te voeren.

In verband met corona willen wij u als laatst vragen om de regels van het RIVM te volgen en 1,5 meter afstand van ons te bewaren.

Mocht u nog vragen hebben over de schilderwerkzaamheden dan kunt u contact opnemen met Jeffrey Hoek op telefoonnummer 0348-424366 tussen 08:00 en 16:00 uur. Of u kunt een e-mail sturen naar info@schildersbedrijfhoek.nl.

Met vriendelijke groet,

Schildersbedrijf Hoek